Harmonieus samenspel tussen bestrating en beplanting.

Eindhoven

Deze prachtige buitenruimte werd gerealiseerd met als doel om ultiem leefgenot te creëren voor de opdrachtgevers. Zij wilden graag een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin met een groot terras en mooie beplanting. Lars Bogers Hoveniers vertaalde dit in het ontwerp van een tuin met een harmonieus samenspel tussen bestrating en groene elementen.

Als basis hebben we gekozen voor platines, kleine stenen van 14 X 14 centimeter. Hierin is een apart terrasgedeelte gecreëerd met keramische tegels van 60 X 60 centimeter, welke voldoende zitplaats biedt voor minimaal zes personen. Alle bestrating is ingewassen met een dichte voeg, waardoor het geheel makkelijk te onderhouden is. Het terras heeft extra cachet gekregen door een robuuste pergola, bestaande uit vier palen van 15 X 15 centimeter, gemaakt van eikenhout.

De tuin is verder aangekleed met verhoogde borders van cortenstaal, welke de tuin een speels effect geven. De borders hebben we voorzien van mooie beplanting die zorgen voor een kleurrijke uitstraling.  Daarnaast hebben we een kleine moestuinbak gemaakt, om kruiden en groenten in te verplanten.

Het sfeervolle geheel nodigt uit om gezellig, eventueel samen met vrienden en familie, in te vertoeven. En dankzij het onderhoudsvriendelijke karakter is er minimale inspanning vereist om alles mooi te houden. Hierdoor kunnen de opdrachtgevers optimaal van hun buitenruimte genieten.

Lars Bogers Hoveniers

Monseigneur-
Verhagenstraat 41
5741 EH Beek en Donk
06 537 00 594
info@larsbogers.nl

Ontwerp • Realisatie • Onderhoud

Home
Over ons
Werkzaamheden
Projecten
Contact

© Lars Bogers Hoveniers - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden

Powered by Revived