Transformatie moderne villatuin.

Nuenen

Deze prachtige moderne villatuin kwam tot stand door een grootschalig renovatietraject. Op verzoek van de opdrachtgever transformeerde Lars Bogers Hoveniers de bestaande buitenruimte in een smaakvol geheel waarin de natuurlijke elementen stenen, planten en water samen een sterke eenheid vormen.

In het renovatietraject werd het natuursteen op het terras vervangen door keramische tegels van 60 X 60 centimeter. De voegen van de tegels zijn daarbij ingewassen. De bestaande looppaden in de tuin hebben we vernieuwd door grijskleurig grind toe te passen in de tuin. De kleine steentjes staan in mooi contrast met de grote omvang van de keramische tegels.

De absolute blikvanger in deze tuin is de strakke vijver. Bij de aanleg van de vijver hebben we bewust een overstekende rand gecreëerd door de tegels iets door te laten lopen over het water. Dit levert een bijzonder mooi beeld op in combinatie met de vaste planten in de borders.

Als kers op de taart hebben we in de bestaande borders de standplaats van de beplanting mogen vernieuwen, zodat ook dit onderdeel van de tuin een frisse uitstraling heeft gekregen. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat, waarin diverse natuurlijke elementen samenkomen in een smaakvol geheel met een moderne uitstraling – exact wat de opdrachtgever voor ogen had!

Lars Bogers Hoveniers

Monseigneur-
Verhagenstraat 41
5741 EH Beek en Donk
06 537 00 594
info@larsbogers.nl

Ontwerp • Realisatie • Onderhoud

Home
Over ons
Werkzaamheden
Projecten
Contact

© Lars Bogers Hoveniers - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden

Powered by Revived