Stoer, robuust en weelderig

Son

In deze stadstuin staat een robuuste, stoere en tegelijkertijd weelderige sfeer centraal. In samenspraak met de  opdrachtgevers hebben we gekozen voor natuurlijke materialen, zoals cortenstaal, eikenhout en steen, in combinatie met veel groen. Hierdoor is een harmonieus en tegelijkertijd verrassend totaalbeeld ontstaan.

De tuin hebben we voorzien van twee flinke terrassen, bekleed met Schellevis tegels van 60 X 60 centimeter. Door de grootte van de terrassen hebben de opdrachtgevers alle ruimte om, eventueel in het gezelschap van vrienden en familie, te ontspannen, dineren of heerlijk te genieten van een zomerse BBQ.

Om het moderne totaalbeeld iets te verzachten, hebben we de grote tegels afgewisseld met greskeien, genaamd Brown Mix. De authentieke uitstraling van deze keien zorgt voor een speelse onderbreking in het verder strakke geheel. Daarnaast hebben we de tuin verrijkt met diverse cortenstalen borders. De groene beplating vormt een frisse tegenhanger voor de warme uitstraling van het bronskleurige cortenstaal. Een losse bamboehaag fungeert als groene wand en versterkt het groene gevoel in de tuin.

De absolute blikvanger in deze stadstuin is toch wel de eikenhouten pergola. Over niet al te lange tijd wordt het hout verfraaid met de pracht van de blauwe regen, die in het voorjaar tot bloei komt en ook in de andere seizoenen de tuin van veel groenwaarde voorziet. Samen met de bloemrijke beplanting zorgt de pergola zo voor betoverende taferelen.

Lars Bogers Hoveniers

Monseigneur-
Verhagenstraat 41
5741 EH Beek en Donk
06 537 00 594
info@larsbogers.nl

Ontwerp • Realisatie • Onderhoud

Home
Over ons
Werkzaamheden
Projecten
Contact

© Lars Bogers Hoveniers - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden

Powered by Revived